Sales Manager UK en Benelux (available in Dutch only)

Jij bent verantwoordelijk voor alle IPP klanten in het noorden van het Verenigd Koninkrijk (80%) en de Benelux. Jouw (potentiele) klanten zijn inkopers, technisch ontwerpers, general managers etc. van fabrikanten van systemen voor alle soorten defensiesystemen. Dit zijn voornamelijk componenten of sub-systemen ten behoeve van (85%) militaire voertuigen (schepen, vliegtuigen en tanks). Deze langdurige trajecten vragen om een degelijk advies, overzicht en overwicht. Je bent verantwoordelijk voor het hele traject, van eerste contact tot uitlevering. Regelmatig ben je een volle week in de UK om daar jouw contacten te bezoeken.


De rest van de tijd reis je naar klanten in België en Nederland, zie je jouw collega’s op kantoor en werk je van huis of kantoor uit. Omdat je vooral met complexe klantvragen te maken krijgt en je oplossingen biedt van A Brand leveranciers, beweeg jij je in een niche markt, gereserveerd voor de top klasse. In deze functie als Sales Manager geef je geen leiding aan collega’s en werk je samen met het sales en technisch team. Ook werk je nauw samen met onze supply partners met wie IPP een hecht en langdurig samenwerkingsverband heeft.

Centraal in jouw functie staat:

• Ruimte voor ondernemerschap;
• Klantenbestand koesteren en uitbreiden;
• Volgen van en inspelen op ontwikkelingen in de markt.

Een rol op het internationale speelveld waar je hard gaat werken, je veel plezier kunt maken en terecht komt in een bijzondere interessante wereld.
Professioneel en proactief

Jij regelt de dingen voor jouw klanten, voor jouw collega’s en voor het resultaat. Je weet wat je te doen staat en je neemt je taak serieus. Je houdt van business development, van planmatig werken, van reizen en het commerciële spel. Je denkt mee in oplossingen, je wilt technisch uitgedaagd worden en je benadert klanten met overtuiging.

Daarnaast herken jij jezelf in onderstaande punten:
• HBO werk- en denkniveau;
• Technisch inzicht;
• Minimaal 3-5 jaar succesvol in B2B sales;
• Georganiseerd en kwaliteiten van een ondernemer;
• Perfecte beheersing Engelse taal.

Werkgebied
Jouw werkgebied is noordelijk Engeland, Schotland, Ierland, Wales, België en Nederland.
Het aanbod

16 collega’s van IPP kunnen niet wachten om je te ontmoeten. Je mag hier handelen alsof je een ondernemer bent!

Daarnaast biedt IPP:
• Een aantrekkelijk vast salaris van ca. €60K op jaarbasis;
• Een zeer genereus provisiestelsel;
• Een mogelijke bonus op basis van persoonlijke prestaties, winstgevendheid en toekomstvooruitzichten;
• Standaardvoordelen en hulpmiddelen om het werk uit te voeren.
Interesse/ solliciteren?

Heb je interesse én voldoe je aan de eisen in het profiel? Dan zien wij jouw sollicitatie, voorzien van een up-to-date CV + een gerichte motivatie, graag tegemoet. Solliciteren kan online via de vacature op de website van: www.avdiensten.nl (onderaan bij de vacature via de oranje button).

Sollicitatieprocedure
Deze sollicitatieprocedure bestaat uit meerdere gesprekken. Het eerste gesprek vindt plaats bij AV Werving & Selecte in Amersfoort. De vervolggesprekken vinden plaats bij IPP in Santpoort-Zuid. Psychologische testen en een referentieonderzoek kunnen onderdeel uitmaken van deze sollicitatieprocedure. Daarnaast kan een rollenspel, diploma- en/ of loonstrookcheck deel uitmaken van deze sollicitatieprocedure. AV Werving & Selectie is een www.Summum.nu bureau. Deze certificering biedt zekerheid ten aanzien van onze vakbekwaamheid, integriteit en zorgvuldigheid.
Contactpersoon
AV Diensten | Sandra Adank | M: (06) 1075 9292

Visit our news page regularly!

Follow us on

2018-12-03T10:30:11+00:00december 3rd, 2018|News 2018|